Спортивний вид

Оксана Майданська
  Над горами зеленими Карпат орлина швидкіть,
  З трампліна висоти тут лижники стрибають.
  В повітрі з вітерцем чудово приземлятись,
  Спортцмени юні, неначе літаки мужньо літають.

 ........................................
                21.03.16.     О.М.