Рятiвник нацii

Олександр Мачула
За сорок років раша в попі мала опинитись –
совок за неї зачепився, як реп‘ях.
Та путлер спас її і ваті можна ним гордитись, 
бо він знайшов туди зовсім короткий шлях!

21.03.2016