Твой день

Татьяна Ильина-Шумкина
Твій день

Знову прийшов цей день,
З якого все почалося:
Тепло материнських пісень,
І запах ії волосся,
І поклик у майбуття,
І шепіт коханого серця, –
Все те, що словом "життя"
В нашому світі зветься...
Це день народження твій,
Він знову гостює в тебе,
Тож хай поздоровлень сувій
Здіймається вище неба!

2015 г.