***

Чарли Марс
я спалю свої дивні записи
і зберу всю всі думки до купи.
ти була моєю дикою кармою,
а тепер опустилися руки.

ти була тою самою музою,
від якої втрачають розум.
а я був твоїм вірним йолопом,
називав тебе тільки любою.

я забув твій пароль від серця,
а вірніше його я не знав.
покохала ти іноземця
і він для тебе "ван лав"...