З днем народження!

Татьяна Ильина-Шумкина
З днем народження, з ювілеєм!
Хай тобі кожен день щастить!
Будуть успіхи, привілеї,
Доля хай будує мости
До твоїх перемог особистих!
Буде тепло тобі завжди
Від онуків очей променистих
І у серці квітують сади!