Мабуть, на все е Божа воля

Ведунья Неведомая 2
Мабуть, на все є Божа воля,
Не в силах ми її пiзнати...
Чому у всiх така є рiзна доля?
Як нам її у Боже русло спрямувати?

Хто досягає висоти стрiмкої,
Хто пада вниз без розумiння...
Але всi ми є люди України,
Тому в єдинстві бути нам потрiбно...

(2011 рік)