Астцу чампов гнацек. Ищите Бога

Альберт Миракян
Ес чем карох теснем айс  дажан ашхарум
Вор марты мартун вираворуме у танджум
Байц вонц ашхары к ухехви вор чи ка сер у србуцюн
Чика хихч у чшмартуцюн ,чика hаватк у чштуцюн

Ес чем узум теснем вор ворпинен чншум
Чем узум теснем вонцен тцер мартканц  хапум
Ес чем карох шнуцюны макур сериц арач днем
hангист ххчов дранц наем урах сртов да ынтунем
        Прип
Астцу чампов гнацохы ,воч ми анкам ир туйл чи та
Ворпин чнши, мартун хапи; сериц мишт капвац к мна
Аранц хихчи кянкы суте, амен мард эт чи hаскана
Hаватков у hоков линек,Астцу чампум амен инч ка
    2 куп

Ес чем узум лсем  ворналы мардкуцян
Ес "арюн "хоскы мишт ателем hавитян
Ес чем карох haнгист наем ев им ачерыс пакем
Ворпес чем теснум воч ми бан, авели лав ес куйр дарнам

К га ашхары Стехцохы , мер мот к га
Вор пес Дасату  Ир дасеры к стуги
Байц ов инч к патасхани на иран гины к стана
Иран гины на к стана иран аратцин к аржена

22 февраля 2016 г.        Альберт Миракян