Сртанц ерк. Сердечная песня

Альберт Миракян
Сртанц ерк


1куп
Миaйн кез hамар, еркумем сртанц,
Им струм ду кас, у мишт кмнас.
Ес чем морацел гехецик тескт,
Сирун ачкерт, кахцр шуртерт.
Ах, инчу тохир, индзниц hерацар,
Айс бажанвумиц индз шут морацар.
Им згацмункнеры анбужелие,
Верадарналы анкарелие.
Припев
Цанканумем кез ерджаник линес,
Ко амбохч кянкум карин чи кпнес,
Эл чем hаватум, вор индз кспасес.
Инче макур серы, ду дер чгитес.
2 куп
Таринер канцни , серы кмарви,
Вокекан веркы ерпек чи бужви.
Им сиртыс лцвац у hокис царав,
Им еразанкы hнчец - камин тарав.
Кез бари чампа, апри ерджаник,
У ко цанкуцян стехцир ынтаник.
Айс танджанки меч мнуме индз апрел,
Байц им срти еркы тох бужи хров сртер...

 
Начато 1997 г корректировка 03 февраля2016г

Альберт Миракян