Живи

Ласточка Твоя
Немов постріл у сердце твоє прощавай,
тихо падаю в прірву ніхто не врятує.
Крики чайки над морем,ніби хтось
їй крила зламав і нічого доброго
вони не віщують.
 Поруч бути хотіла с тобою завжди
 інших навіть ніколи не помічала.
 Доля нас розлучила,тебе я благаю живи!
 Навіть їй не зламати тебе,це я знаю.