Без тебе..

Князев Дмитрий
Я не чую бій твого серця
Може там вже мене нема
Доторкнусь,воно обізветься
Якщо мене не зупинить пітьма

Не уявляю я цей світ без тебе
Суцільна темрява безглуздих днів
Живу думками та картаю себе
Вже не важливо хто чого хотів

Я без тебе наче у полоні
Немає сонця більше у житті
Ти стискав мої долоні
Залишаючи на самоті

Весна на дворі,а в серці осінь
Нема пташок,там ідуть дощі
Я сумую!Кохаю досі!
Але з тобою тільки уві сні..
              13.03.16