Кам яне мiсто тисне на мене...

Оксана Вершинина 2
 Кам'яне місто тисне на мене,
 Наче у пастці розум втрачаю,
 Це усвідомлення не надихає,
 І як тягар на плечах лежить небо.

 Де всі поділися добрії люди,
 Світлії думки, яскравії очі?..
 Чом все закрила темрява ночі,
 Темряви пути навколо і всюди?

 Серце моє ворухнулось так тихо:
"Може тобі запитати у Нього?..
 Сонце зійде і розтануть тривоги,
 Завжди добро переборює лихо"