Синочку

Наталья Светлая 7
Довірся Господу, синочку,
Без Нього в світі важко жить.
Надійсь на нього, милий хлопчик,
І в Нього вчись людей любить,

І співчувать людському горю,
Й допомагать їм, як Іісус...
Веди себе в житейськім морі,
Як Божий Син. Про це молюсь.

Іісус - наш Приклад в цьому світі,
Наш добрий Друг і щирий Брат,
Й коли лукавий ставить невід,
Допомогти нам завжди рад.

Немає щастя у людини,
Яка існує без Христа.
Не гай, дитино, ні хвилини,
Згадай Голгофу і хреста.

За тебе, хлопчику мій любий,
Господь вже Ціну заплатив -
Віддав Єдиного Синочка.
Іісус за тебе Кров пролив.