Мамо я терорист

Елена Соколан
Мамо, я терорист, кажуть, кров моя – вибухівка.
Не підпалюй мене, бо я хочу пожити ще.
Мамо, Бог покарав, так заїла моя платівка:
Замість музики скрип, замість співу – душевний щем.

Доню, я терорист, моя зброя неповні метри.
Дочекайся мене з недоробленої війни.
Доню, там в небесах, проміж скронями міліметри
І парканчиком іграшковим проект стіни.

Любий, я терорист, моя правда смертельна зброя.
Але ти не зважай, ти не згадуй мої слова.
Любий, я обіцяю – буду іти з тобою
Незалежно від того, мертва або жива.

Боже, я терорист, кажуть, труйні мої молитви
А на череві ніби пояс з страшних прикрас.
Боже, вийми мене з епіцентру дурної битви
Що без дозволу краде мій непорушний час…
10.03.2016