***

Елена Полищук Ладник
Ти дійдеш до суті,
Коли буде піздно,
Коли будеш в скруті,
Жити стане прісно...
У житті твоєму
Вже мене не буде
Не врятує небо,
І не втішать люди.
Тобі я намагалась,
Небо прихилити.
Та марно я старалась,
Ти звик мене корити.
І ноги витирати, 
Плювати прямо в душу,
Тобі б цього не знати...
Піти від тебе мушу...