коли на душ де дощ

Елена Полищук Ладник
Коли на душі дощ іде,
З холодної чорної хмари,
Немає натхнення ніде,
Лишилося щастя примара.

Коли з  сліз гірких небокрай,
Коли  відвертаються люди,
Бідою хлюпне через край,
Здається, що гірше не буде..

А ні, то наівні  думки,
Отримала ніж підло, в спину,
Долоні зіжму в кулаки,
По іншому, просто загину...