Друг

Наталья Светлая 7
Він - Друг. Він - справжній Друг.
Його за мене били.
Причиною страждань і мук
Були мої провини.

Блудили всі ми, як один,
В гріхах своїх завзято.
Але прийшов на Землю Син
Життя за нас віддати.

Отець поклав на Нього гріх
Людей, хвороби й болі.
Він уст не відкривав Своїх,
За нас страждав, за волю.

Радійте всі! Іісус звільнив
Від рабства нас гріха.
Хай пісня про Його любов
Ніколи не стиха.