Радie в любовi душа

Наталья Светлая 7
Моє серденько лине до Бога,
І душа аж радіє в любові.
Хай відійдуть неспокій, тривога,
Коли з Богом я в тихій розмові.

Радість сповнює серце і душу,
Переповнює аж до країв.
І про це розказати я мушу
Людям всім на цій грішній землі.