Мовчи

Инна Сметанская
Мовчи про біль,
Про сльози і розлуку,
Мовчи про все -
І як болить душа,
Не ховайся ти у зорі тихі -
Мовчи,як співчуття.
Краплина лиш додолу впаде
Побачивши твоє життя,
Мовчання сліз і не докаже,
Прийнявши все за сприйняття.
Ти побачеш силу волі,
Думку і запеклу боротьбу,
Що полине в даль широку
Змінивши успіх у Раю.
Мовчи,ніхто і не повіре,
Ніхто не скаже хто ти є,
Лиш в пошуку своїх єдиних
Сховай ти біль і розкажи усе.