Сидить голубка на вiкнi...

Геннадий Сивак
Сидить  голубка на вікні,
Ласкаво воркує,
Від співу хороше мені,
Та  життя дивує.

З світанку голуб прилітає,
Несе у  дзьобі   їжу,
Та  милу він не забуває,
Ніколи не  лишить.

Як вона його чекає,
Разом,  пара мила,
Ось тепер з дітьми  літає,
Мати їх навчила…

А  у мене в хаті радість,
Від їх поведінки,
Навіть  злагідніла старість,
У мене, та у  жінки…

Автор  Геннадій  Сівак.
3 березня  2016 року.