смакувати весною варто, як полуничним лiкером

Надежда Шершун
Cподівання весняні бентежать. Contra spem spero.
Закодованість знаків солодка й гірка водночас.
Смакувати життя весною варто, як полуничним лікером.
Головне - розтягнути надовго, щоб мати ковток про запас.