Життя й природа

Оксана Майданська
    Велика відстань між горами та морями,
    Цілющі води розливаються бурхливо.
    Ну а в Карпатах чарівних зелених,
    Смереками буяють верховіттями стрімкими.

    .................................

    І хай настане Мир назавжди в Україні,
    В повітрі хай розвіються всі негаразди.
    І сильні води понесуть у невідомий край.
    Погані замисли по між братами де є війна.   
      
               О.М.         20.04.16