Сковорода

Наталья Светлая 7
Сковорода...Титан і духу, й честі,
Проніс через життя ти воленьку святу.
Ти не мовчав, ти "ниву" засівав "зерном".
"Зерно" зійшло в серцях твого народу,
У наших душах знову проросло!



"Нива" - серця людські.
"Зерно" - слова про волю.