Радicть

Наталья Светлая 7
Зоряні роси падають тихо...
Десь задрімало, спить моє лихо.
А у душі в мене радість  глибока -
Маю Спасителя, мир маю, спокій.

З Ним я Додому іду по дорозі.
Веде Він за руку мене, мов дитя.
Немає вже місця у серці тривозі.
З надією й вірою дивлюсь в майбуття.