Край, де народився

Анатолий Павленко
•  •  •
 
Край,  де  народився,  й  недалеко  наче,
Все  ж,  долати  путь  стає  що  не  рік,  то  важче.
Та  мене  такеє  ще  не  зупиняє –
Радо  поспішаю,  бо  я  знаю,  знаю:

Рідний  кущ  смородини  візьме  ув  обійми –
Ввесь  душі  неспокій  враз  із  мене  вийме
І  поповнить  радо  сил  усю  нестачу
Ягідками  з  присмаком  літ  моїх  дитячих.

---