Розпочалась не оголошена вiйна!

Тарас Басюк
Розпочалась не оголошена війна!
І люди гинуть без причинно
Чиясь Матуся плаче край вікна
Останнього забрали в неї сина...

"Я подививсь навколо...все спокійно!
Нічого начебто і не траплялось...
Живемо з вами ніби гармонійно
Щоб з нами головне-"нічо не сталось?"...

Та НІ!Відкрийте очі громадяни
Нас кормлять з ложки як малят,"брехнею"
На нас напали не "інопланетяни"-а ті
Хто проти України,хто не з нею

Так будьмо ж мужні браття й побратими
Візьмемо в свої руки вже "кермо"
За нами правда,З НАМИ БОГ!-не з ними
Ми нашу неньку скривдить не дамо!