Заз кlанзава вун

Владик Батманов
"Ярдин чарар" циклдай

Гзаф рушар хьайит1ан ваз уьмуьрда,
Зун садрани къарагъдач ви къулавай!
Анжах са вун къекъвезва зи фикирда
Заз къалумир рушар жуван "к1улавай"!

За вуч ийин, заз вун жув хьиз к1анзава
Гьатта за ваз ахварайни чанзава.