Нiма пташка

Старлинг Марианна
За мить душа німа й немає світла.
Шукаєш в темоноті той знак.
Щоб вічним пламенем горіти,
щоб знятись в небо, наче птах.

Осліпші очі вже не бачать зорі,
в руках тримаєш залишки вина.
І все частіше стінам ти говориш:
-"Навколо люди...а я знов сама".

Твій вечір з книгою біля вогню,
мовчить падлюка телефон.
Ти заліковуєш свою,
забуту і стару любов.

В кімнаті звуки від Шопену,
в тобі пожежа й все горить.
Ти цього смутку наречена.
Ти мабуть любиш, коли так болить.

Ти зблідла мила...більше посміхайся.
Облиш усі свої думки.
Ніколи у минуле не вертайся,
Ніколи! Чуєш! Залиши...

За мить душа німа  й немає світла,
за мить руйнується твій світ.
Ти звикла вже сама лейдитіти,
тому не бійся пташко в політ.