Променисте кохання...

Светлана Чебанова
Моє променисте кохання,
в очах твоїх зорі і ночі.
Нестерпні твої поцілунки,
бо потім пече від розлук.
Моє найсолодше світання,
в устах твоїх мед і отрута.
Мені б рятуватися втечею,
та як тебе випустиш з рук?
29.02.16