Весна

Тимофей Аксёнов
Весна твоє серце відкриє,
Весна подарує любов.
Ранковим теплом нас зігріє,
Поверне надію нам знов.

Птахи за вікном заспівають
Про те, як палають серця.
І пісня дощем пролунає -
Це значить, панує весна.

І знову розкинуться квіти,
Любов теплим вітром прийде.
Підемо удвох ми по світу,
І кожен з нас щастя знайде!