светлай памяц Н

Анна Потапова Харевич
Стынуць у падзенні
Слезы на кветках.
Мы - прывіды,
Цені падлеткаў.

Што сталася з намі?
Хто мы ці што?
Сваімі рукамі
Мы губім жыццё.

Пара ўжо запомніць:
Наркотыкі - жах,
Але пакаштуеш...
І звон у вушах.

Адзін раз, другі...
І хочацца зноў.
Шукаем атруту,
Уцягваем сяброў.

Плачуць бацькі
На магілах падлеткаў:
"За што ж вы згубілі
Жыццё сваё, дзеткі?"
..................

Стынуць у падзенні
Слезы на кветках...
Вы - прывіды,
Цені падлеткаў...


27 сакавіка 2001 г.