Сховалась любов...

Светлана Чебанова
Сховалась любов у запічках серця гарячого,
Тихесенько ледь виглядає, щоб не впадати у очі.
Чаїться, мов птах обережний, та видно й незрячому -
Вона тут живе. Любов хизуватись не хоче.
27.02.16