8 Березня

Ласточка Твоя
Щороку навесні приходить свято.
Ми відзначаєм 8 березня усі.
В цей день жіночий сміх лунає,
дарують квіти мамі і сестрі
А чоловіча,сильна половина
весь день забаганки виконує твої