Радiсне лiто

Васютинская Галина
Залунало лiто дзвоником веселим,
Сонця м"яч яскравий викотився з гаю,
1 розбiглись квiти фарбами веселки
На зеленiм оксамитовiм розмаю.

Вiтерець-вiвчар отару хмар ганяе, 
По блакитному усмiхненому небу.
В ньому жайворонок щедро розсипае
Кришталевi нотки - серцю на потребу.

Вiн теплу радiе, крильцями трiпоче,
Нас i Землю з лiтом радiсно вiтае,
Прагне щастям надiлити всiх охоче.
I нехай ця радiсть нас не покидае.