Iзвiчна тема

Ирина Микейлис
Ось час настав, коли з гілля
Ти чуєш солов’їне соло,
Це час кохання і життя –
Освідчення солодке слово.
І ніжний вітра спів і плюск води –
Ізвічна тема кличе нас сюди...
20.06.2006