Пiд повiками

Кристина Омельчук
А слова кололи, наче ножі,
і шукаючи здоровий глузд.
Втікала скрізь міражі,
до твоїх гарячих вуст.

Я не знайду пояснення тому,
чому душа розлилася ріками.
Я не приховую під повіками втому,
я приховую море під повіками.