Весна

Наталья Люшневская
Садок, горОд, подвір"я в сніжнобілій
Весни купелі - ніжній заметілі.
Весь світ вирує буйноквітуванням.
Гудить бджола з самісінького рання.

Мудрує вже собі гніздо синичка.
На пагорбі видніє груша дичка,
Облита кетягами білоцвіту -
Весна іде, мов наречена, світом.

   ***
Кипить та бринить, все співає навколо.
Берізка листочком шумить білокора.
І радісно серцю - неясні пориви!
І творчість думок все роять переливи.