Джмелиха укр

Александр Журавский
Прокинулась самка джмеля,
Поїла смачного нектару.
Злетіла униз, де нора,
Від мишки дісталась задаром.

Залізла джмелиха в нору,
Створила там тепле гніздечко
І вивела цілу сім'ю
Маленьких, пухнастих джмелечків.

21.02.2016

Віршик написаний сину в якості відповіді на завдання з природознавства скласти коротеньке оповідання про самку джмеля повесні.