океан

Настасья Сидорушка
океан iз блакитних троянд,
десь на днi сколихнулася хвиля,
ніби очі твої- діамант,
але відстань не метр,а миля.

так далеко ніхто ще не плавав,
жодна баржа, і жоден баркас,
але я сподіваюся відстань
лише більше зближуе нас.

я дивлюся з тобою на зорі,
що здіймають сузір`я танок,
вони тонуть в глибокому морі,
наче серце поміж  думок.

і лиш місяць шепоче так тихо,
що я чую окремі слова:
"там на небі - одне лише лихо-
щастя - мить, і вона лиш одна."