Несуть мене хвил

Надежда Рубан
              Несуть  мене  хвилі.

Несуть  мене  хвилі  життєві
Медузами  на  берег  кидають,
Відлічують  кілометри  та  милі
Ураганом  на  душу  лягають.

Як  буря  у  жилах    затихне
Я  сонечком  літнім  засяю,
Пляж  надій  утрачених  просохне
В  бухту  спокою  я  запливаю.

Заквітчаюся   травами  спілими
І  колоссям  пшеничним  дозрію,
Поле  вкрию  туманами  сірими
Теплим  дощиком  Землю  помию.

А  як   осінь  прилине  кудрява
В  душі  я  її  відчуваю,
Оранжево – жовтим ,  багряним
Листячком  шлях  залатаю.

Коли  холодом  зимнім  повіє
Потом  холодним  кров  ударяє,
Буду  гріти  я  віру  й  надію
Що  весна  знову  серце  осяє.

Відлік  дням  як  почне  уже  тліти
Я  ще  випрошу  в  долі  хвилини,
Буду  дні  я  зимові  леліти
Дай  Боже  на  те  мені  сили !

22.02.16р.
Автор: Н.П.Рубан.