Шиир кхьихь, Владик!

Владик Батманов
Рикlе халкьдин тlал аваз,
Адан дерди-гьал акваз,
Мецел дидед ч1ал алаз,
Шиир кхьихь,Владик!

Гьар са хъсан кардикай,
Ракъин экуь зардикай,
Вафалу тир ярдикай,
Шиир кхьихь,Владик!

Суьруьйрикай дагъдавай,
Даим дамах-чагъдавай,
Билбилрикай багъдавай,
Шиир кхьихь,Владик!

Жагъур ийиз гуьзелар,
Тесниф ийиз гъезелар
Машгьур ийиз Хуьрелар
Шиир кхьихь,Владик!

Гуьзлемишиз акъвазмир,
Шиир кхьиз галатмир
Дуьз рекьелай алатмир
Шиир кхьихь,Владик!

"Билбил " ктабдай