Рода человеческого Спасение

Воля Божия
Из цикла:Стихи о молитвах(см одноимённый раздел)


Матерь Божия,Чистая,
будь к нам,немощным,милостива.
Мы с надеждою светлою молим,
Ты погибнуть нам грешным не дай,
в нашей жизни от бед избавляй.
Ты,Спасение наше, надёжный Покров,
молишь Сына за весь человеческий род.




По прочтении:

Молитва к Богородице (из вечерних молитв)
Милосердия двери отверзи нам, благословенная Богородице, надеющиися на Тя да не погибнем, но да избавимся Тобою от бед: Ты бо еси спасение рода христианскаго.