Як так можна

Дарья Очеретянко
Я не розумію, як можна так жити,
Як можна щодня когось вбити хотіти.
Як можна радіти, коли в когось горе,
Як можна так просто обірвать чиюсь долю.

Чому так багато жорстокості в світі,
Якщо нам всі кажуть, дорослі як діти?
Та діти, вони у війну лише грають,
По-справжньому тільки дорослі вбивають.