Рятуйте

Елена Нимченко
Рятуйте душу. Хоч одну.
Свою. Його. Її. Мою.
Рятуйте душу вчинками, словами,
Теплим серцем, обіймами, вустами.
Рятуйте душі молоді,
Сумні, холодні, обпалені.
Рятуйте душі без вагання.
Невже не відчуваєте страждання?
Рятуйте душу всіма силами.
Загублену, між життям й могилами.
Рятуйте душу кожного. Не важливо
по крові рідного, чи почуттям бідного.
Рятуйте душі новонароджених
Втілюючи надію всіх знедолених.
Рятуйте душу. Хоч одну.
Свою. Його. Її. Мою.