Щоб вiчно горiла лампада

Бимот
Вихід 27:20

Щоб завжди лампада горіла,
щоб вічно вогонь не згасав -
Дух Божий підтримує віру
яка нас веде в Небеса.

Олива горить й не згорає,
Дух Божий - олива свята,
Лампада - предвісниця раю,
Предвісниця світла Христа.

Хай світло твоєї лампади,
темряву розгонить страшну,
бо світлу дано просвіщати,
пробуджувать душі від сну.

У горі, в невір'ї без краю,   
лампада хай світло проллє,
хай серце завжди пам'ятає,
що світло її не твоє.

В тім світлі любов і відрада,
в тім світлі надія свята,
щоб вічно горіла лампада -
святи в своїм серці Христа.