Ангел приходив до мене

Свэтка Лабуда
Ангел приходив до мене, він жив у тобі,
Крила його заслали теплом твої руки,
Довго чекав він, коли ми в своїй боротьбі,
Душі свої почуємо й серця стукіт,

Ангел приходив до мене, любов приніс,
Ти мене пестив ніби дитя у люльці,
Витяг нарешті з грудей моїх гострий спис,
Сповідь твоєї душі я знайшла у кульці,

Ангел приходив до мене – її втримав,
В двері до нас стукалась клята війна,
Хтось свою кулю дуже давно спіймав,
Когось  забрала замість тебе  труна,

Ангел приходив  до мене – в твоє життя,
Жінку в мені віддати тобі хотів,
Міцно тримати просив її, до забуття,
Руки холодні – то Ангел мій відлетів…