Зима прийшла

Елизавета Косенко
Зима прийшла,
Летять краплинки снігу,
Земля прийшла,
Віддавши сяйво світу,
Вона на мить,
Відкриє чари ночі,
Замерзне все,
Горобчик не вуркоче,
Він полетів,
Розкривши свої крила,
На південь, де,
Душа буде щаслива,
Де буде тепло,
Там де буде сонце,
Він заспіває, сівши на віконце,
Зима прийшла,
Вона така красуня,
Неначе зоря,
Небесне новолуння,
А морозець, її одвічний кавалер,
Приходить з нею, як благородний сер,
І ось разом, вони ідуть цим світом,
На довгий час вкриваючи блакитом,
Красу природи, її чарівну вроду,
Та прийде час, підуть вони додому,
І зникне сяйво,
Упаде блакить,
А разом з ними піде мить,
Яка відкрила чари ночі,
І знов горобчик пісню завуркоче...