***

Наталья Люшневская
Уж солнышко встало: свет-злато струится.
И всё обжигается будто костром.
На листьях деревьев роса серебрится,
Всё дышит уютом, теплом и добром.

   ***
А там за горою вже день - сонце сяє.
В долині ж панують ранковії тіні.
Нарешті і в ній промінь сонця гуляє -
Завмерла вона вся в росі- мерехтінні.