З шармом...

Таки Да
Буває так, що зустріч - як хвороба!
В кохання лихоманці я - нероба.
Ось погляд: дихання затнулось в грудях,
Я гину... Вже помер... Рятуйте, люди!
Тоді слова, надії, все - омана...
Буває...іноді... коли дівчина з шармом

Фото из инета.