И накьвади кьечIена зун

Эйваз Гуьлалийрин
Зи кIелдайди, ви гъил кьуна
Хайи чилел экъвена зун.
Т1ебиатдин кIани хурал
Иервилик къекъвена зун.

Алуд тийиз акуна вил,
Далда кьуна ракъинкай гъил.
Са геренда туна сефил
И накьвади кьечIена зун.

РикI са пата, руьгь са пата,
Алахъна мез тийиз хата.
Ватан лугьур и кьибледа
Ара-ара ишена зун.

Вил вегьена фейи рекьиз,
Бисмиллагьна шиир кхьиз.
Лугьуз тахьуй и дуьнядиз
ГьакI атана хъфена зун.