Ответ Издрыку

Мария Баня
Галас крізь тишу: я тобі вірю.
Кроки все ближче - пристрасть надії.
Люди хворіють в мережах виною.
Я тебе мрію. Говори зі мною.
Битий світогляд крізь окуляри.
Рамки суспільства Феміда жбурляє.
Навіть на небі немає покою.
Я воскресаю. Говори зі мною.
Безліч відбитків в душах і серці.
У ре-мінорі дописане скерцо.
Ми наодинці, готові до бою.
П'яні безсиллям. Змовкни зі мною.